NTPR0972Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Trenutno veliko nastopam, tako doma kot tudi v tujini, kar zahteva kar veliko časa predvsem za redne vaje in priprave na različne odrske nastope, saj je skoraj vsak nastop zgodba zase. Pripravljam tudi nove single zase in pa tudi za mojo skupino Sopranos. Največ pa se ukvarjam s svojim podjetjem E-kupon d.o.o. in skrbim za marketing in managiranje portalov www.e-kupon.si in www.izkoristi.me .

Pomembno mi je predvsem ostati zdrav, discipliniran, fokusiran in tudi ostati v odlični telesni kondiciji. Tako, da redno skrbim tudi za svojo fizično pripravljenost in uravnoteženo prehrano.”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Ljubezen je kar širok pojem, je pa predvsem nekaj, kar mi daje motivacijo in nove življenjske cilje. Ljubezen doživljam skozi ljudi, s katerimi sem obkrožen, družino in pa tudi skozi svoje delo.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih …”

Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Ljubezen je prisotna skoraj v vseh mojih skladbah, namenjena tako ženskam, ki sem jih skozi življenje imel, srečal in doživel. Pa tudi drugim ljudem in stvarem, ki so se mi dogajale. Ponavadi sem bil v ‘kriznih’ časih tudi najbolj ustvarjalen in iskren. Iz vsake stvari pa sem poskušal izvleči vedno samo dobre stvari in se naučiti kaj iz slabih.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Prav na prvem mestu je trenutno družina, ki jo zaradi narave svojega dela veliko zapostavljam. Trudim se biti čim več z njimi. Govorim o sinu z družino, starših, pa bratu in sestri.”

NTPR0812Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Erupcija čustev, dotikov in sreče.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Dejstvo je, da ljubim svoje življenje in potem vse okrog sebe.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje? 

“Samskost je obdobje neke zrelosti, tako, da hiteti s končanjem samskosti ni najboljša rešitev, definitivno ne na silo. Biti predolgo samski pa tudi ni nekaj, kar bi koristilo ljudem, saj smo socialna in čustvena bitja.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Odštekanih zgodb je veliko. Mogoče ena res zanimiva. V času, ko še ni bilo mobitelov, sem z bendom igral na Bledu. Zjutraj po zajtrku sem šel na sprehod ob jezeru, kjer sem pred tednom spoznal prelepo črnolasko in sva si izmenjala naslove, saj sva si bila zelo všeč. Ko sem prispel do klopce, na kateri sva sedela, sem začudeno videl, da ona še vedno sedi tam. No, bilo je neverjetno naključje, saj je pripeljala prijateljico na Bled, kjer je delala izpit za avto in medtem ko jo je čakala je šla do te najine srečne klopce :).”

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako pri vas, lepi spomini?

“Prvi poljub – zelo sladek. Prvi seks – občutek ekstaze.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta? 

“Ne vem, si pa mislim, glede na vse te socialne medije.”

Ona-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Niti ne, mislim, da je internet kar pomemben v življenju vsakega sodobnega človeka. In je v neprestani ekspanziji.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com

“Ne poznam.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Ne obupati, ker upanje umre zadnje. Življenje je sicer kratko, ljubezen pa je večna in neskončna.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori