FOTO & VIDEO: Pravljična Sanjska ona-on poroka 9

Ana & Klemen: “Tudi na spletu lahko najdeš partnerja za vse življenje!” Spoznala sta se na ona-on.com, ko je Ana rekla DA Klemnovemu vabilu na zmenek, zdaj pa sta svoji ljubezenski zgodbi dodala še eno poglavje - Sanjsko poroko.

Ana & Klemen ~ Sanjska ona-on.com poroka 2023 | Najina zgodba & omisli.si/poroko
Video: iRock video produkcija

“Ana, hvala ti, da si del mojega življenja. Jaz ti obljubim, da se bom potrudil, da se vsak dan zbudiš z nasmehom in zaspiš z nasmehom. Hvala ti, ker si prišla v moje življenje, ker mi daješ ljubezen in deliš z mano del svojega življenja,” je Klemen obljubil Ani na njun poročni dan.

Julija 2023 sta na čudovitem posestvu Frjan svojo zaobljubo ‘v dobrem in slabem’ dala Ana in Klemen. Poročni dan je spremljala tudi ekipa ona-on.com, ki je skupaj s poročnim organizatorjem omisli.si/poroko, Ani in Klemnu zagotovila brezskrben in čudovit uvod v skupno življenje.

“Dragi moj Klemen, hvala, ker z mano ljubiš svet in ohranjaš svoj notranji ogenj. Z otroško igrivostjo mi lepšaš dni. Odkar te poznam, je življenje dobilo še lepše barve. Srečna sem, da si ob meni in da z menoj zreš naprej,” je Ana pred matičarjem in njunimi svati razkrila Klemnu.

Kako je potekalo načrtovanje poroke?

Ana in Klemen sta nam zaupala svojo zanimivo zgodbo o tem, kako sta se spoznala. Povedala sta tudi, da si želita poroke in kmalu smo se srečali na spoznavni kavici. Predstavila sta svoje želje in načrtovanje poroke se je začelo.

 

Kako je potekal poročni dan?

Dan je bil pravljičen, čudovit, sanjski v vseh pogledih. Točno tak, kot mora biti! Za brezskrbno organizacijo pred in na poroki je od A do Ž skrbela načrtovalka porok Satin Papež, ki sta ji mladoporočenca zaupala od prvega dne. 

Fotogalerija

(FOTO: Katja Čemažar)

Partnerji:

Omisli.si/poroko – Ponudba preverjenih poročnih ponudnikov na enem mestu!
Satin Papež – Načrtovalka porok
Katja Čemažar – Poročna fotografija
I-Rock – Poročni video
Posestvo Frjan – Lokacija civilne poroke in zabave
Klinolina – Obleka za nevesto in ženina
MVM – Tiskovine
Jaka Sodja – Poročna torta in slaščice
Vesna Mohorič – Cvetje, šopek
Frizerski Salon Božič – Poročna Pričeska
Urška Grošelj – Ličenje in tečaji
Studio lepote Belleja
Mariposa – Kava

 

Ni komentarjev

Odgovori