Center Harmonija v Mengšu je bil preteklo nedeljo poln obiskovalcev, željnih spoznavanja in dobre družbe. Prišli so na že peti Največji spoznavni piknik! Skozi celoten dan so se udeleženci spoznavali v spoznavnih igrah, kot so Spoznavalnica, Hitri zmenki in Še nikoli nisem, za lažje prebijanje ledu pa je skrbel kupid Ljubo in seveda njegovi pomočniki.

Brezplačno preizkusi ona-on.com!

Marsikateri obiskovalec je moči meril v odbojki na mivki, številni pa so se preizkusili v Balonjem plesu, teku okrog stolov in pokanju balonov – vse to za zelo lepe nagrade sponzorjev: Klik2Go, Hiša penin Frangež, Wild Bee2, RTC Krvavec in mnogih drugih.

Za dobro vzdušje in veliko plesa je s svojim zabavnim nastopom poskrbel ansambel Lun’ca – tudi najbolj sramežljivi so se na koncu opogumili, povabili dame na plesišče in se tam zavrteli. Naredili smo tudi vlakec, na čelu katerega je seveda bil kupid Ljubo!

A to še zdaleč ni bilo vse. Poslušali smo nasvete strokovnjakov z različnih področij. Terapevtka Meta Palka nas je podučila, zakaj je pomembno, da sprejmemo sami sebe, strokovnjak za osebnostni razvoj Edvard Kadič pa nam je razložil, kaj je pravilo LIMONA.

Vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek nas je opozoril na vse napake, ki jih počnemo pri iskanju partnerja prek spleta, specialistka osebne preobrazbe Irena Stopar pa je vsakemu udeležencu odgovorila na vprašanje – vsak udeleženec je namreč dobil možnost enega vprašanja o osebnostnem razvoju.

Sanjska ona-on.com poroka 2018: Poroko z ona-on.com načrtujeta Tanja & Danijel!

Naslednje leto se poročita Tanja & Danijel!
Naslednje leto se poročita Tanja & Danijel! Foto: Max Verderber

Zasebni stiki na spletu so vse bolj priljubljeni, kar dokazujejo tudi številni pari, ki se tako spoznajo. Na pikniku se nam je pridružilo tudi več parov, ki so nam na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zaupali svojo zgodbo o spoznavanju.

Letos je na natečaju sodelovalo kar 14 parov, a samo eden je lahko dobil Sanjsko ona-on.com poroko. Tanja in Danijel sta tista, ki sta letos pridobila največ glasov in bosta prihodnje leto dahnila »da« na že četrti Sanjski ona-on.com poroki!

Seveda so bili lepo nagrajeni vsi sodelujoči pari – skupaj s sponzorji smo jim podarili nagrade, ki jim bodo zagotovo ostale v lepem spominu: od ona-on majčk do takšnih in drugačnih razvajanj v Sava Hotel & Resorts, Termah Snovik, Jezeršku in še in še. Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Zaupajta nam svojo zgodbo – tudi vaju čakajo lepe nagrade!

Tanja in Danijel sta en par izmed tisočih, ki so se v 16. letih obstoja portala ona-on.com spoznali prav tam. Pa ti? Še iščeš ljubezen in še nisi na ona-on.com? Poišči jo na ona-on.com in postani del ene izmed srečnih zgodb parov.

Brezplačno preizkusi ona-on.com!

Ni komentarjev

Odgovori