Antonija Šola je kantavtorica in avtorica mnogih hitov v regiji. Njene pesmi so vedno namenjene ljubezni, saj pravi, da pravo ljubezen še čaka. Doslej je objavila 4 solo albume, trenutno pa pripravlja že peti album, ki bo izšel maja 2018.

antonija-sola1-spoznavni-zur-ona-on-zasebni-stiki-zmenki

V svoji glasbeni karieri je sodelovala s številnimi glasbeniki, med njimi so Zdravko Čolić, Ivan Zak, Vigor, Mejaši, Željko Bebek, Crvena Jabuka, Nina Badrić, Maja Šuput.

A Antonijo najbolj poznamo po sodelovanju s Tošem Proeskim, kot avtorico besedil njegovih največjih hitov in po duetu “Volim osmijeh tvoja”.

Antonija je pravkar objavila svojo novo pesem “Tvoja”. Zanimivo, videospot za skladbo “Tvoja” je posnela v Sloveniji, v Kristalni dvorani Grand Hotela Rogaška in na ta način s pesmijo promovirala lepote Rogaške kot zdravilišča v celi regiji. Tudi sama pravi, da je bila med snemanjem atmosfera v dvorani res magična.

Kaj pa Antonija Šola meni o ljubezni in izguba koga je najbolj vplivala na njo?

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Ta hip je v teku promocija nove pesmi, pa tudi zaključevanje novega albuma, ki bo nared v prihodnjih dveh mesecih. V sklopu te promocije že imamo v načrtu številne koncerte, koncert za dan žena, 9.3. v Rogaški Slatini (Kristalna dvorana Grand hotela), ki bo pravo doživetje in je namenjen vsem ženskam in seveda vsem, ki želijo svojim ženam, dekletom, mamam in sestram podariti čudovit večer.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Trenutno sta mi najpomembnejša snemanje novega albuma in promocija nove pesmi.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim ljudi, ki so mi najbližje, svojo družino in prijatelje, ki so me vedno podpirali in brez katerih ne bi bila to, kar sem. Ljubezen mi daje moč in vse bi naredila za tiste, ki jih imam najraje. Vse moje pesmi so posvečene ljubezni.”

antonija-sola2-spoznavni-zur-ona-on-zasebni-stiki-zmenki

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Večnost.”

Prvi poljub si zapomnimo za vedno. Imate na ta trenutek lepe spomine?

“Niti ne. Bilo je malo nerodno in zmedeno. Takrat sem bila v nekem trenutku, ko sem mislila, da se to mora zgoditi in mi takrat to ni bilo všeč. Očitno ni bila prava oseba. Pravijo, da se ljubezen prepozna že ob prvem poljubu in jaz verjamem v to.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Nisem ravno naklonjena škandalom, se jih izogibam, kolikor gre, ampak škandali se niso vedno izogibali mene. Ko si javna oseba, je tvoje življenje pod drobnogledom in pogosto se v določenih situacijah pretirava in nastanejo napihnjene objave, katere pa me nikoli niso preveč skrbele. Prava ljubezen se bo zgodila ob pravem času. Vsak je napačen, dokler ne pride tisti pravi. 😊”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Samskost je izkušnja, ki jo je treba izkoristiti za to, da se dobro spoznaš in da se naučiš imeti rad ter spoštovati sebe, da lahko ljubiš tudi nekoga drugega. Ampak je hkrati samskost tudi relativna, saj se lahko nekdo med stotinami ljudi nekdo počuti osamljenega.

antonija-sola5-spoznavni-zur-ona-on-zasebni-stiki-zmenki

V partnerstvu je namreč treba biti svoboden na način, da drug drugega dovolj poznaš, da se ljubita, spoštujeta in razumeta. Nič ni lepšega, saj ljudje nismo rojeni, da bi živeli sami.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Prekinitve in razhodi so morda najtežja izkušnja za človeka. Ne veš, kaj imaš, dokler nekoga ne izgubiš. Moja najtežja izkušnja je bila izguba očeta, ljubezenskih razhodov pa nisem tako težko prenašala, ker očitno fantje niso bili pravi zame. V tem primeru samo obrnem stran in odidem naprej. Morda se sliši kruto, a ko vidim, da sem dala vse od sebe in da ne gre, samo obrnem list.

Verjamem, da prava ljubezen nima konca in da ne obstajajo okoliščine, ki lahko pogasijo pravo ljubezen. Za tistega, ki ga ljubim, bi storila vse.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Bolj sem navdušena nad srečanji v živo. Običajno je tako, da ko rečeš, da v nekaj ne verjameš, se potem prav to zgodi. Jaz verjamem v srečanja v živo. Ampak kdo ve, morda se motim.”

antonija-sola4-spoznavni-zur-ona-on-zasebni-stiki-zmenki

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 16.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila na spoznavnem portalu?

“Da, nekaj jih poznam. In moram priznati, da so se res našli idealni pari in da so skupaj res popolni. Sem zelo presenečena, ampak ravno oni so primer, zaradi katerega verjamem, da je možno najti partnerja na spletu, saj imajo prečudovite zakone in prečudovite otroke.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Verjemite v ljubezen in ljubezen bo prišla. Sama bo našla pot, a kljub temu se moramo sami aktivirati. Ne moremo pričakovati, da bo ljubezen potrkala na naša vrata – treba se je odpreti in jo spoznati. Ni važno ali je to na spletu ali v resničnem svetu.

Potrebno si je želeti, a hkrati tudi delati v tej smeri, da najdemo nekoga, ki bo pravi za nas, ob tem pa je potrebno biti iskren.”

Ni komentarjev

Odgovori