VIDEO: Bojim se, da bo mojo simpatijo odvrnila moja postava.

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste: ⬇️

“Bojim se, da bo mojo simpatijo odvrnila moja postava.”

@ona_on.com “Bojim se, da bo mojo simpatijo odvrnila moja postava.” @evaerpic svetuje, kako v tem primeru naprej. Če imaš vprašanje za Evo, napiši v komentar. #odnos #intima #onaon #odnosi #evaerpic #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Marsikoga je strah, da lahko njegova telesna postava vpliva na nadaljnji razvoj nekega razmerja, nekega poznanstva. Ampak v večini primerov temu ni tako. Ja, seveda imamo vsi neke preference, tudi vizualne preference, ampak ko so na delu neki hormoni, privlačnost, velikokrat vse te standarde, ki jih imamo v mislih, zaobidemo zaradi tega, ker nam je bolj pomembna ta energija, ker si želimo s tem človekom biti, ker nam je na njemu nekaj zanimivega in je to bolj privlačno kot pa tisti ideali, ki jih nosimo v sebi. Tako za moške kot za ženske.

Če ste vi obremenjeni s svojo postavo, se v svojem telesu počutite preveč, premočni, presuhi, premalo, karkoli. Je zelo pomembno, da najdete nek stik s sabo, da ste vi zadovoljni s tem, kar ste, ker boste na ta način tudi v odnosu veliko bolj suvereno nastopili in na ta način povečali možnosti, da boste se v odnosu sprostili, da boste drugi osebi dejansko zanimivi in da bodo prišle na površje še druge vaše zanimive lastnosti, ne pa samo vaša postava.

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še druge odgovore na vaša vprašanja TUKAJ.


Novinarka in urednica Magazina ter vodja marketinga na ona-on.com. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori