5 znakov, da posteljo deliš z napačno osebo

Odnosi so lahko zapleteni in včasih je težko vedeti, ali smo v pravi zvezi.

Vendar pa obstaja nekaj znakov, ki kažejo, da si morda v zvezi z napačno osebo. Če se spoznaš v katerem od teh znakov, je morda čas, da premisliš o svojem razmerju.

1. Ne počutiš se srečen/a.

To je morda najbolj očitno znamenje, da si v napačnem razmerju. Če te partner redno spravlja v slabo voljo ali če se ob njem nikoli ne počutiš zares srečen/a, je to znak, da nekaj ni prav.

2. Nimaš občutka varnosti.

V zdravem razmerju bi se moral/a ob partnerju počutiti varno in sprejeto/a. Če nenehno skrbiš zaradi njegovih ali njenih reakcij ali če se ne počutiš, kot da bi mu lahko zaupal/a, to ni dober znak.

3. Nimata skupnih ciljev.

Pomembno je, da imata s partnerjem skupne cilje in vrednote za prihodnost. Če si želita popolnoma različnih stvari v življenju, bo to sčasoma vodilo do konfliktov.

4. Ne spoštujeta se.

V vsakem zdravem razmerju je nujno medsebojno spoštovanje. Če te partner ponižuje, kritizira ali žali, ni vreden tvojega časa.

5. Čustveno si izčrpan/a.

Biti v razmerju z napačno osebo te lahko čustveno izčrpa. Če se nenehno prepiraš s partnerjem ali če te vedno skrbi, kako ga boš osrečil/a, je čas, da poskrbiš zase in se umakneš iz zveze.

Če v vajini zvezi prepoznaš enega sli več od teh znakov, je morda čas, da se resno pogovoriš s svojim partnerjem o vajinem razmerju. Če ne moreta rešiti svojih težav, je morda bolje, da gresta narazen. Pomembno je, da se spomniš, da si zaslužiš biti srečen/a v svojem razmerju. Ne boj se oditi, če te partner ne osrečuje.

Poleg teh 5 znakov obstaja še veliko drugih stvari, ki kažejo, da si morda v napačnem razmerju. Pomembno je, da poslušaš svoje občutke in zaupaš svoji intuiciji. Če se nekaj ne zdi prav, je to verjetno zato, ker ni prav. Ne boj se postaviti zase in oditi, če te partner ne spoštuje in ne osrečuje.

Življenje je prekratko, da bi ga preživel/a v nesrečnem razmerju. Zaslužiš si biti z nekom, ki te bo ljubil/a, spoštoval/a in osrečeval/a. Ne boj se oditi in poiskati nekoga, ki si ga zaslužiš.

Novinarka in urednica Magazina ter vodja marketinga na ona-on.com. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori