VIDEO: Kakšni so signali, da oseba ni zainteresirana zate?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste:

“Kakšni so signali, da oseba ni zainteresirana zate?”

@ona_on.com Vprašanje bralcev: “Kakšni so signali, da oseba ni zainteresirana zate?” 💕 @evaerpic ♬ original sound ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Kadar nam je ena oseba zares všeč in sicer čutimo, da na drugi strani ni takega interesa, si velikokrat ne želimo to priznati in kar upamo in vztrajamo in si mislimo, da se bo že na eno povabilo ta oseba odzvala. Ampak vam dam par signalov, ki pomenijo, da je čas, da zaključite.

Prvi signal je to, da oseba ne odpisuje redno, da si vzame ogromno enih premorov, časa, vmes med enim in drugim sporočilom, da odpisuje medlo, kratko in brez enega interesa.

Drugo je, da zelo redko predlaga srečanje v živo ali pa ga predlaga takrat, ko ima čas in se ne zavzame, da bi bilo to srečevanje redno in da vas nikoli ne vpraša nobenih vprašanj, da se oseba za vas ne zanima, ampak samo odgovarja na to, kar vi vprašate.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še druge odgovore na vaša vprašanja TUKAJ.


Novinarka in urednica Magazina ter vodja marketinga na ona-on.com. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori