Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in s ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo.

Povejta svojo zgodbo tudi meni! Sem Tina in vedno rada slišim ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Zaupali ste mi že nešteto unikatnih zgodb. Približno 100 ljubezenskih zgodb se je do zdaj že potegovalo za Sanjsko poroko, med katerimi bomo letos organizirali sedmo Sanjsko ona-on poroko.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

In si želiš neomejenega članstva na ona-on.com? Pošlji mi sporočilo na tina@veneti.com ali na isti mail oddaj svojo telefonsko številko in poklicala te bom, da skupaj kontaktiramo par za njuno zgodbo. Ti prejmeš neomejeno članstvo na ona-on.com!

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com? V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com mi zaupajta svojo zgodbo – za vsako prejeto zgodbo sem pripravila lepe nagrade.

Zakaj povedati svojo zgodbo – 6 razlogov

Razlogov za to je seveda vsaj toliko, kot je zaljubljenih parov. Kaj pa je v resnici tisto, s čimer te bomo zagotovo prepričali, da se pridružiš ona-on zgodbam parov?

Monika in Borut
Monika in Borut

1. Tebi je uspelo. Naj uspe še drugim. Kaj je boljše, kot izkušnja iz prve roke? Ker veš, da ona-on resnično deluje in se da ljubezen svojega življenja srečati preko spleta, povej to vsem, ki imajo ranjeno srce in si ljubezni neizmerno želijo ter tistim, ki so že skoraj obupali nad svojim ljubezenskim stanjem.

2. S svojo zgodbo bodi navdih in motivacija. Mnogi samski si ljubezni želijo, vendar ne vedo, kako se iskanja lotiti. Povej, kako sta se našla vidva. Kdo je dal pobudo? Kje sta se prvič srečala? Morda pa ravno zaradi vaju sonce posveti še komu drugemu.

3. Bodita dobrodelna. Pravzaprav bomo z vajino pomočjo dobrodelni mi – s prejeto zgodbo bomo osebi po vajinem izboru podarili članarino. S tem, ko bosta zaupala vajino zgodbo, bosta lahko izbrala in podelila članarine drugim, ki svojo ljubezen še iščejo.

4. Zasebnost? Brez skrbi. Zgodbo lahko oddata tudi povsem anonimno. Pišita mi na tina@veneti.com ali me pokličita na 059 083 222 in dogovorili se bomo na kakšen način ter pod katerimi pogoji sta zgodbo pripravljena oddati.

5. Nagrade, nagrade. Prav vsako zgodbo nagradim z lepimi doživetji. Morda vaju presenetim z večerjo, romantičnim razvajanjem v dvoje ali s kakšno drugo pustolovščino.

POGLEJ TO! Podarimo vama ona-on DARILNI PAKET razvajanja v dvoje. Vse kar morata narediti je, da oddata zgodbo o tem, kako sta se spoznala. Dobita:

 • kulinarično doživetje,
 • wellness razvajanje,
 • čokoladno presenečenje,
 • doživetje v naravi,
 • darilo presenečenja,
 • ona-on majčki.

Planirajta vajin romantični vikend na naš račun!

6. Sta mnenja, da imata preprosto najlepšo, najbolj romantično, najboljšo ljubezensko zgodbo. Delita jo z nami in povejta, da sta našla popolno ljubezen.

Zaupajta mi svojo zgodbo tako kot Monika in Borut!


Želim vaju spoznati!

Mateja & Brane

Mnogo je tistih parov, ki so mi svojo zgodbo že zaupali – Monika in Borut, Katra in Gašper, Mateja in Brane, Ivan in Natalija, Romana in Marko, Ines in Irenej, Sara in Žiga, Sabina in Sašo, …

In vsak dan je več zgodb in parov, ki so mi jih pripravljeni zaupati. Zato se opogumita tudi vidva in svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala, delita z mano.

V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com lahko sodeluje prav vsak, ki je svojega partnerja našel preko ona-on.com ali pozna par, ki se je na tak način spoznal.

Zaupajta mi svojo zgodbo tako kot Mateja in Brane!

Če sta prav vidva srečneža, ki sta se spoznala na ona-on.com, oddajta vajino zgodbo ali telefonsko številko, na katero sta dosegljiva, da vaju lahko spoznam.

Ines in Irenej
Ines in Irenej

Se še vedno sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo? Razlogi, kot sem že omenila so:

 • z oddajo zgodbe bosta postala navdih in motivacija samskim, ki ljubezen še iščejo;
 • kot darilo v zameno za zgodbo vama bom podarila zanimiva doživetja, od kulinaričnega in wellness razvajanja do sanjske poroke;
 • skupaj z mano bosta razbijala tabuje o spletnem spoznavanju;
 • z vsako prejeto zgodbo bom nekomu, ki ljubezen še išče, pomagala, da spozna svojo sorodno dušo (nagrajenca bomo izbrali skupaj).

Delita svojo zgodbo z mano in sodelujta v natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, jaz pa bom z vama delila veselje in lepe nagrade :).

Bosta navdih tistim, ki še iščejo svojo srečo?

Na ona-on.com smo ponosni na svoje poslanstvo – ljubezen! Vsako leto nam pomaha v slovo približno 1.000 parov, ki se iz največjega spoznavnega portala v Sloveniji izbrišejo z razlogom, da so našli tisto, kar so iskali – partnerja.

Sabina in Sašo
Sabina in Sašo

No, v resnici se ne poslovijo popolnoma, saj z nami spletejo še trdnejšo vez. Veliko se jih odloči deliti svoje prigode in zanimive trenutke z nami.

Pomagajta obdržati upanje v ljubezen in bodita navdih tistim, ki svojo srečo še iščejo. Delita svojo zgodbo z mano – sporočita mi svojo telefonsko številko, kamor vaju bom poklicala. Skupaj bomo vajino zgodbo predstavili kar najlepše – kakršna tudi je :).

Lahko me pokličeta na 059 083 222, pošljeta mail na tina@veneti.com ali pa zgodbo ali telefonsko številko oddata prek obrazca.

Zaupajta mi svojo zgodbo tako kot Sabina in Sašo!

Lepe nagrade za lepe zgodbe

Seveda sem z različnimi sponzorji poskrbela tudi za lepe nagrade, ki jih dam v zameno za vajino zgodbo. Če oddata zgodbo, dobita naslednje nagrade:

 • kulinarično doživetje,
 • wellness razvajanje,
 • čokoladno presenečenje,
 • doživetje v naravi,
 • darilo presenečenja,
 • ona-on majčki.

Z oddajo svoje zgodbe se lahko potegujeta tudi za Sanjsko ona-on.com poroko!

Vsak, ki bo mi bo pomagal, da izvem za vse lepe zgodbe, bo bogato nagrajen. Vsako zgodbo rada slišim in tudi nagradim, zato oddajta svojo – da se bolje spoznamo in da z vama delim srečo.

6 Komentarji

Odgovori