✉️ Pismo tebi, ki iščeš pravo ljubezen – Tamara iz ona-on.com

Se ti je že kdaj zdelo, da so zmenki včasih kot uganka, ki je ne znaš sestaviti? Težko je vedeti, kje začeti, kako najti všečno osebo in kako sploh napisati prvo sporočilo, kajne? No, zdaj sem tukaj jaz, da ti pomagam razvozlati to uganko!

Ojla! Sem Tamara in na ona-on.com Magazinu že nekaj časa skrbim za vsebine o zmenkih in odnosih. Mogoče si me že srečal_a skozi kakšen članek, zdaj pa imam zate nekaj novega. Čas je, da se spoznamo še skozi kratke video nasvete, ki jih bom objavljala na družabnih omrežjih ona-on.com in na ona-on.com Magazinu.

@ona_on.com Zaupaj mi svoje dileme, vprašanja, komentarje o spletnih zmenkih & dajmo skupaj podebatirat o njih. 💕 Uporabne vsebine o iskanju partnerja prek spleta najdeš na https://magazin.ona-on.com/ #SpletniZmenki #Ljubezen #tiktokslovenija #OnaOn #Nasveti #Samski #samska #LjubezenNaSpletu #Zmenki #iskanjepartnerjaprekspleta ♬ original sound – ona-on.com

Če si pripravljen_a izboljšati svoje zmenkovalne sposobnosti in končno spoznati pravo osebo zase, potem se mi pridruži.

Kako ti lahko pomagam priti do zmenka?

Vem, da je včasih težko najti pravo osebo za zmenek. Morda ne veš, kako začeti pogovor na spletnem portalu, ali pa nisi prepričan_a, kako najti pravo osebo za zmenek. V videih podajam uporabne nasvete, ki ti bodo pomagali narediti prvi korak na pravi način.

Recimo, da imaš profil na ona-on.com (če ga še nimaš, ga lahko TUKAJ ustvariš brezplačno – dodala sem še en dan FREE uporabe, zato reees ne zamudi 🤫) in si ga želiš izboljšati. V videih ti bom pokazala, kako svoj profil izpiliti, da bo izstopal in pritegnil pozornost pravih simpatij. Poleg tega ti bom dala nekaj preprostih trikov, kako začeti pogovor, da bo sproščen in zabaven.

Kako boš spoznal_a pravo osebo zase?

Seveda ni dovolj le priti do zmenka – pomembno je tudi, da spoznaš osebo, ki ti resnično ustreza. Tukaj nastopi Kupid! Njegova naloga je, da zate poišče kandidate, ki ti ustrezajo in med vama izmenja uvodni sporočili. 

Spremljaj me na ona-on.com Magazinu, kjer bom zate pripravljala kratke in predvsem koristne videe. Skupaj bomo ugotavljali, kaj so rdeče zastavice, na katere moraš biti pozoren_a pri spoznavanju (video najdeš malo nižje v tem pismu), kako se pripraviš na zmenek in kako lahko spoznavaš potencialne simpatije s pomočjo premium storitev na ona-on.com.

Tvoja pot do uspeha se začne na ona-on.com

Če si pripravljen_a izboljšati svoje zmenke in se premakniti korak bližje k temu, da spoznaš pravo osebo zase, te vabim, da začneš kar zdaj.

Ustvari profil na ona-on.com (TUKAJ ti podarjam še BREZPLAČNI enodnevni preizkus, da bo začetek malce lažji). Spletna aplikacija ti omogoča, da spoznaš ljudi, ki so na isti valovni dolžini kot ti, registracija pa je zelo preprosta.

 

Ko si enkrat tam, me spremljaj na ona-on.com Magazinu (videla se bova tudi v mailih, ki jih boš prejemal_a s strani ona-on) in na naših družabnih omrežjih, kjer bomo govorili o novih izzivih pri zmenkih in o tem, kako ti jih storitve ona-on pomagajo uspešno rešiti.

Ne pozabi – zmenki so lahko zabavni, če veš, kako se jih lotiti. In jaz sem tukaj, da ti pri tem pomagam. Pridruži se mi na ona-on.com in skupaj bova našla način, kako iz tebe narediti mojstra ali mojstrico zmenkov. 💪

Se vidiva na ona-on.com!

Tamara

Novinarka in urednica Magazina ter vodja marketinga na ona-on.com. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori